Wednesday, September 24, 2014

Green simpukka (Perna viridis)

Green simpukka (Perna viridis) on yksi tyyppi äyriäisten joka on yleisön suosiossa, on taloudellista arvoa ja ravinnepitoisuudet olivat erittäin hyvä syödä, joka koostuu 40,8% vettä, 21,9% proteiinia, 14,5% rasvaa, 18, 5% hiilihydraatteja ja 4,3% tuhkaa tekee vihreä simpukka verrattavissa naudanlihaa, munia ja kanan lihaa, 100 grammaa vihreä simpukka liha sisältää 100 kaloria.

BIOLOGIIni on venyttää lammen vesiviljelyn tai simpukoiden Anadara kuoret kutsutaan myös neitsyt.Alaltaan noin 200
POKERPELANGI.COM AGEN TEXAS POKER DOMINO ONLINE INDONESIA TERPERCAYA hehtaarin alueensa. Sen sijainti Losari, Cirebon, Länsi-Jaavalla. Virgin kuoret lampia hallinnoi ryhmä vesiviljelijäjoukkoon kehittyi rannikon rannat.

Äyriäisten viljely neitsyt tulee vaihtoehtoisia liiketoimintamalleja Vesiviljelijöiden täällä kun tiikeri katkarapu että aikaisemmin hoitanut paikallisia maanviljelijöitä ja laskussa näkymät eivät ole enää kannattavaa.

Päästäkseen sijainnin äyriäisten vesiviljelyn neitsyt Cirebon Jakarta kautta tietulli Jakarta can - Cikampek. Lopettamisen jälkeen tietulli portin, jatka tiellä kohti pohjoisrannikolla kylä Tawang Sari, Losari, Cirebon.

No comments:

Post a Comment